Start Stars Hot News! ”Brak Jennifer Garner i Bena Afflecka nije ni u kakvoj krizi jako...

”Brak Jennifer Garner i Bena Afflecka nije ni u kakvoj krizi jako su zaljubljeni”

SHARE

Iako su američki tabloidi prošle nedelje pisali kako je brak Jennifer Garner i Bena Afflecka u krizi, sada se javio anonimni prijatelj para koji tvrdi da ta priča nema veze s istinom. “Jako su zaljubljeni. Stvari između njih odlično funkcionišu. Svađaju li se? Ponekad, ali oni su ipak par koji radi sličan posao i imaju dvoje dece, zar ne? U odličnim su odnosima”, kaže neimenovani izvor za US Weekly.

Podsetimo, tabloidu National Enquirer je pre desetak dana neimenovani izvor, navodno blizak slavnom paru, ispričao kako su Ben i Jennifer mesecima razdvojeni i kako je Jennifer jako ljuta na supruga što mu prioritet nisu ona i deca već njegova filmska karijera.

Drugi im je izvor ispričao kako se tokom vremena provedenog zajedno Ben i Jennifer posvećuju isključivo deci, a ne i jedno drugome, te kako će se, ne dođe li do drastičnih promena, njihov petogodišnji brak zasigurno raspasti. Kao jedan od bračnih problema ovo dvoje supružnika spominje se i činjenica da se Ben navodno ponovno odao alkoholu.

OSTAVI KOMENTAR