Start Stars Hot News! Bradove bivše na okupu: Gwyneth Paltrow pozvala Jennifer Aniston na kabalistički sastanak

Bradove bivše na okupu: Gwyneth Paltrow pozvala Jennifer Aniston na kabalistički sastanak

SHARE

SIPAUSA30053947_000001

Jennifer Aniston mogla bi biti sledeća holivudska zvezda koja će postati sledbenica popularne kabale. Naime, otkako je postala bliska prijateljica s glumicom Demi Moore, koja je verna kabali, Jen je toj religiji i sama sve sklonija. Popularna glumica, izgleda, voli da eksperimentiše s religijama.

Nakon Brada Pitta okrenula se budizmu

Tako se nakon teškog razvoda s Bradom Pittom okrenula budizmu, no sad je izgleda došlo vreme za nešto pomodnije, a to je kabala u koju će je odnedavno najbolja prijateljica Demi uvesti. Jennifer i Demi upoznale su se preko životnog trenera u Hollywoodu, a kad su prošlog meseca naletele jedna na drugu na zabavi u New Yorku provele su mnogo vremena u razgovoru.

Gwyneth Paltrow pozvala Jennifer na sastanak

“Razgovarale su satima i Demi je prijateljici ispričala sve o predivnoj kabali koja joj je promenila život”, rekao je nepoznati izvor za medije. Osim što je za ulazak u novu religijsku zajednicu “vrbuje” prijateljica Demi, Jennifer je porazgovarala i sa Gwyneth Paltrow, koja ju je pozvala na sastanak sledbenika kabale. Dve Bradove bivše sigurno će uživati u zajedničkim, produhovljenim trenucima.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR