Start Stars Hot News! Bradley Cooper i Renee Zellweger planiraju malo venčanje

Bradley Cooper i Renee Zellweger planiraju malo venčanje

SHARE

Glumački par Renee Zellweger i Bradley Cooper, nakon nedavne veridbe, planira malo venčanje, na koje će pozvati samo članove najuže porodice i najbliskije prijatelje. Cooper je Zellweger zaprosio kleknuvši pred njom nakon svega nekoliko meseci veze, a prijatelji slavnog para otkrivaju kako je glumica presrećna zbog toga što će uskoro postati gospođa Cooper, jer je u svog dečka ludo zaljubljena.

“Njihovo venčanje će biti intimna zabava za najužu porodicu i najbliže prijatelje. Ni ona ni Bradley ne žele fensi i prenaduvano venčanje – jednostavno žele sklopiti brak”, otkrio je jedan od prijatelja slavnog para, dodajući kako se Renne i Bradley još dvoume oko toga hoće li sudbonosno “da” izreći na Manhattanu ili na Long Islandu.

Pre otprilike dva meseca je objavljeno da je 41-godišnja Renee svom dečku postavila ultimatum – rekla mu je navodno da izabere želi li imati s njom dete ili prekinuti vezu. “Renee je odlučno rekla Bradleyju kako njihova veza nema budućnost ako on ne želi s njom odgajati dete. U slučaju da ne uspe zatrudneti, Renee je spremna i usvojiti dete”, otkrio je tom prilikom neimenovani izvor navodno blizak paru.

OSTAVI KOMENTAR