128
Bradley Cooper demantuje: “Nisam u vezi s Taylor Swift”

Bradley Cooper demantuje: “Nisam u vezi s Taylor Swift”

128
SHARE

null

Pojedini mediji počeli su da šire glasine kako se zgodni glumac i pevačica viđaju, ali Bradley ističe da čak nikad nije ni sreo Taylor!

Bradley je nedavno već bio prinuđen da demantuje vezu s koleginicom Jennifer Lawrence za koju je rekao kako bi pre mogla da mu bude kćerka a sad su pojavile informacije da je Taylor indirektno zatražila dejt s njim. “Bila je to pomalo čudna situacija za Bradleya. Jennifer Lawrence mu je prišla i rekla mu kako je Taylor zainteresovana za dejt. On je morao ljubazno da odbije, znajući dobro da su Jennifer i Taylor prijateljice”, preneo je jedan izvor za RadarOnline.

null

Ipak, Bradley je sve razjasnio, tvrdeći da ga Taylor nikad nije kontaktirala niti da je imao priliku da je upozna. “Ovo je ludo, nikad je nisam upoznao, to uopšte nije istina. Sve je izmišljeno”, otkrio je glumac za Extra.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

6 KOMENTARA

  1. +11 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (Emina,Perka,Ana and Džej bi-jeva *_*)

    Mediji i njihove “TVRDNJE” *ooooooooooooooooooo* -_- 0.o

  2. Stvarno su ga sad preterali! NE znam zasto je mediji povezuju sa SVIMA! Sta, idu na eci-peci-pec, ili kako? Ko im prvi padne na pamet? cim raskine s jednim, mediji je odmah povezu s drugim, vere za treceg, a udaju za cetvrtog xD 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.