Start Stars Hot News! Brad Pitt zabrinut za Jennifer Aniston, a njoj to prija?

Brad Pitt zabrinut za Jennifer Aniston, a njoj to prija?

SHARE

Jennifer Aniston uvek se spetlja sa pogrešnim momcima kako bi je nakon sloma tih vezica mogao tešiti bivši suprug Brad Pitt. Barem tako misli jedan od njenih prijatelja koji je svoje teorije o Jeninim vezama, usponima i padovima ispričao magazinu Now.

Tako je Jennifer ustvari odgađala svoj put u London na premijeru filma “The Bounty Hunter” u kojem glumi s Gerardom Butlerom sve do poslednjeg trena. Jednostavno joj nije bilo do toga da na crvenom tepihu glumata prijateljstvo sa kolegom iz filma koji ju je duboko povredio spavajući sa svima iza njenih leđa dok su bili u vezi.

Jennifer je zbog tih prevara bila toliko utučena da je rame za plakanje potražila od jače polovice Brangeline. Brad joj je pružio utehu, ali se ujedno i jako zabrinuo da njegova bivša ne potone još dublje u svoju depresiju. A Jennifer je, navodno, želela baš to, da se Brad za nju brine.

Brad je Jennifer obećao da će uvek ostati bliski i da ništa neće razoriti njihovo prijateljstvo, kada im je brak već propao. Obavezao se da će joj uvek biti pri ruci kad god ga zatreba. Aniston uvek bira pogrešne momke jer se još nije uspela emocionalno distancirati od Brada, pa se uvek želi vraćati njemu po utehu, smatra Jenin neimenovani prijatelj.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR