Start Stars Hot News! Brad Pitt vara Angelinu Jolie?

Brad Pitt vara Angelinu Jolie?

SHARE

Brad Pitt vara Angelinu Jolie mlađom ženom, seksipilnim francuskim modelom koja radi kao stjuardesa. Američki tabloid Star donosi priču o 22-godišnjoj Francuskinji Racine koja navodno radi za privatnu avionsku kompaniju, namenjenu za prevoz glumaca s holivudske A-liste. Na taj način je navodno i upoznala Pitta. Ona tvrdi da je glumac čak rezervisao kartu za njenu kompaniju, samo kako bi je odveo u krevet.

“Brad Pitt se uvek osećao maleno pored Angeline, a ja sam mu pružila zadovoljstvo. Pitt me pohvalio da sam bolja u krevetu od Jolie”, rekla je 22-godišnjakinja. Tvrdi da je bila s čak tri muškarca koji su bili Angelinini ljubavnici i uopšte voli oženjene ili zauzete ljubavnike. “Tako se uzbude kad varaju. To me napaljuje, jer im mogu dati ono što im nedostaje”, kaže mlada stjuardesa. Prema njenim rečima, Angie je otišla u Pakistan sama, jer je otkrila da je Brad vara. Jedan od razloga Pittove nevere mogla bi biti činjenica da između njega i Angeline više nema seksa.

National Enquirer je pre nekoliko nedelja izvestio da je slavna glumica previše umorna stalnim promovisanjem svog novog filma “Salt” i brigom za šestero dece te odbija s Pittom ići u krevet. To navodno ozbiljno narušava njihovu vezu, jer im je uprkos čestim svađama, seks uvek bio dobar, no američki tabloidi tvrde da se i to u poslednje vreme promenilo.

OSTAVI KOMENTAR