Start Stars Hot News! Brad Pitt sa ”Twilight” ekipom snima film o Drakuli!

Brad Pitt sa ”Twilight” ekipom snima film o Drakuli!

SHARE

SIPAUSA30051230_000007
Brad Pitt će udružiti snage s produkcijskom kućom koja proizvodi seriju filmova “Twilight” i snimiće film o najslavnijem vampiru svih vremena – Drakuli.

Holivudski lepotan prepoznao je rastuću popularnost vampirskih filmova i serijala pa se odlučio uključiti u snimanje filma pod nazivom “Vlad”. Brad će navodno biti jedan od producenata, a celi projekat je organizovala kuća Summit Entertainment, poznatija i kao jedna od retkih koja je pristala na ekranizaciju knjiga Stephenie Meyer i tako proizvela svetski filmski hit – “Twilight”.

Film o najpoznatijem vampiru svih vremena napisao je glumac Charlie Hunnam, a u njemu će biti prikazan život mladog princa poznatog po krvoločnosti i želji za ispijanjem krvi svojih neprijatelja.

Bradu Pittu ovo nije prvi vampirski film. On se proslavio ulogom u “Intervjuu s vampirom” iz 1994. godine u kojemu je glumio s Tomom Cruiseom i Kirsten Dunst. Imao je ulogu seksipilnog i besmrtnog Louisa de Pointe du Laca koja ga je lansirala među najveće holivudske zvezde.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR