168
Brad Pitt potajno puši cigarete iza Angelininih leđa

Brad Pitt potajno puši cigarete iza Angelininih leđa

168
SHARE

Brad Pitt obožava da puši, ali tu naviku skriva od svoje supruge Angeline Jolie. Kada poželi da zapali cigaretu, Brad se sakrije negde gde ga Angie neće videti. “Brad puši već mnogo godina, a pušio je još dok je bio u braku s Jennifer Aniston. To je jedna od retkih navika koje je delio s bivšom suprugom, a u kojoj još uvek uživa. Angie dozvoljava pušenje sve dok ono ozbiljno ne šteti njihovoj deci, ali ne voli to. Brad nikad ne zapali cigaretu u blizini dece i skriva to od svoje porodice, ali to je navika koje se ne može tako lako rešiti”, rekao je izvor za magazin Life & Style.

6 KOMENTARA

  1. Pa i ja ne pusim i mrzim cigarete ali nikad ne bi svom suprugu zabranivala takve stvari.Mozda sam ja i naviknuta na miris cigareta jer moji roditelji puse pa mi nije problem biti u zacadenoj prostoriji ali ja nikad ne bi pusila jednom sam probala da pusim ali to je trajalo samo jednu dve nedelje i sam prestala jer nisam mogla da ih podnesem.

  2. joj moja mama pusi takodje… ali u mojoj kuci (bar u mom prisustvu) je zabranjeno pusenje…svako ko hoce da pusi ide napolje =P meni jako smeta taj miris… uf :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.