812
Brad Pitt oblači Angelinu Jolie za crveni tepih

Brad Pitt oblači Angelinu Jolie za crveni tepih

812
SHARE

Angelina Jolie redovno je proglašavana jednom od najbolje odevenih žena Holivuda. Otkrila je nedavno da je za sve zaslužan Brad Pitt, koji bira njene svečane odore za crveni tepih.

Neke od njenih najboljih izdanja odabrao je upravo modno svesni Pitt. Lubov Azria, dizajner čije haljine često nosi otkrio je kako je Angelina htela da ju upravo suprug odene za crveni tepih.

“Trebali smo da obučemo Angelinu za jedan događaj i imali smo tri haljine za izbor. Otišli smo do nje, a kad smo stigli, Angelina je htela da Brad izabere najbolju. Inače u takvim situacijama postoji osoblje od deset ljudi i svi imaju neko svoje mišljenje, no Brad je jako odlučan. On voli dosta otvorene izreze kako bi vrat došao do izražaja, a Angelina samo to nosi”, otkrio je medijima legendarni Azria. Inače Angelina neguje ležeran stil, što nije čudno budući da ima šestoro dece. Priznala je ipak da ponekad voli da se sredi i osjeća kao prava dama.

7 KOMENTARA

  1. ma ne iskoristava je,on bi se sada mogao vratiti jenifer da  hoce,ona bi ga uvijek primila natrag!!!!!
    a angelina-PRELIJEPA!!!1i nije zla,kako vi mozete suditi nekome koga uopce ne poznajete?ccc niste normalni

  2. KAKO VI NJOJ MOZETE GOVORITI DA JE ONA ZLA , VI NJU NE POZNAJETE , A DA JE ZLA ONA NE BI POMAGALA LJUDIMA I USVAJALA DJECU .
    ONA NIJE ZLA , NEGO STE VI LJUBOMORNI I U DOBROM COVJEKU TRAZITE MANU , POGLEDAJTE SEBE I POZABAVITE SE GRAMATIKOM SVOG JEZIKA JER NE KAZE SE “ISKORISCAVA” , VEC SE KAZE “ISKORISTAVA”. SUVISE STE GLUPI DA BI RASPRAVLJALI O DRUGIM LJUDIMA , JER SAMO MALI UMOVI RASPRAVLJAJU O DRUGIMA.
    ANGELINA , WE LOVE YOU

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.