Start Stars Hot News! Brad Pitt o svadbi:”Deci to jako mnogo znači”

Brad Pitt o svadbi:”Deci to jako mnogo znači”

SHARE

Brad Pitt i Angelina Jolie mogli bi uskoro da ozakone njihovu vezu. Iako su zajedno već šest godina i imaju isto toliko dece, još uvek zvanično nisu u braku.

No, nedavno je glumac dao intervju iz kojeg se može naslutiti da će se uskoro stvar promeniti. Ukoliko se venčaju, uradiće to prvenstveno zbog dece koju imaju. “Deca stalno pitaju o braku. Sve više i više im to znači, a to je nešto na šta Angelina i ja moramo da obratimo pažnju”, izjavio je zgodni Pitt.

Pre dve godine, izjavio je kako će se možda venčati jednog dana kada brak bude legalan za sve, a na taj način je želeo da da svoju podršku homoseksualnim parovima. U međuvremenu, njegova porodica je rasla, a Angelina i on imaju kuće širom sveta, budući da zbog posla stalno putuju sa svojom decom. Ipak, žele ih odgajati na normalan način.

“Angie i ja radimo sve što možemo da budu u što normalnijem okruženju. Kod nas vlada haos od jutra do mraka. Mi smo stalno pod pažnjom medija, tako da naša deca žive iza zatvorenih vrata. Van toga su ljudi s fotoaparatima i kamerama. Nikad nisam mislio da ću osećati toliku ljubav”, rekao je romantični Brad o svojoj porodici.

Iako imaju brojnu porodicu, nastoje da održe njihovu vezu što romantičnijom. “U našem domu nema tajni. Deci kažemo da će se mama i tata sada poljubiti, a njima je to odvratno. No, navikli su”, ispričao je Brad u intervjuu kroz smeh, a Angelinu nazvao svojom srodnom dušom. Ukoliko se zaista venčaju, biće to treći brak za Angelinu, a drugi za Brada.

OSTAVI KOMENTAR