613
Brad Pitt o braku s Aniston: “Bilo mi je loše od samog...

Brad Pitt o braku s Aniston: “Bilo mi je loše od samog sebe”

613
SHARE

Osim što se u velikom intervjuu za časopis Prade pohvalio svojim “savršenim životom” s Angelinom Jolie, Brad Pitt iskoristio je priliku kako bi izneo nešto prljavog veša iz svog propalog braka s Jennifer Aniston.

“Devedesete sam proveo u pokušajima da se sakrijem. Bilo mi je loše od samog sebe. Sedeo sam na kauču, držao džoint, sakrivao se. Sve je to postajalo patetično. Trudio sam se da nađem film o interesantnom životu, a sam nisam živeo interesantan život. Mislim da je moj brak s Jennifer Aniston imao nešto s tim – trudio sam se da se pretvaram da je taj brak nešto što nije bio”, izjavio je Pitt i dodao kako je srećan što je nakon Aniston pronašao ženu kao što je Angelina Jolie.

Nakon što je problematični deo intervjua izašao u javnost, Pitt se odmah oglasio saopštenjem u kojem navodi kako su njegove reči “pogrešno shvaćene”. “Tužno je što su moje reči ovako interpretirane. Jen je neverovatno nesebična, draga i zabavna žena, s kojom sam ostao prijatelj. Jako cenim naš odnos. Poenta nije bila u tome da je Jen dosadna, nego da sam bio sam sebi dosadan. Moja je krivica, ja sam odgovoran za raspad našeg braka”, naveo je Pitt.

12 KOMENTARA

  1. Konacno da cujemo i njegovu stranu pricee…ocigledno je bio nesrecan u braku sa Jen i normalno je da je zeleo nesto bolje za sebe :) sada ima Angelinu i decicu i nadam se da ce ostati zajedno,jer su najlepsi celebrity par !

  2. OMG ja mislim da je samo ljubomora proradila kod njega jer vidi Jennifer sa svojim deckom i tako :) jer odkad je objavila da de seli kod svog decka, price su krenule :) 

  3. @just_dance Ja mislim da si u pravu……..on je mislio da Jennifer nikad nece da nadje nekog drugog……e pa grdno se prevario! :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.