Start Stars Hot News! Brad Pitt o braku s Aniston: “Bilo mi je loše od samog...

Brad Pitt o braku s Aniston: “Bilo mi je loše od samog sebe”

SHARE

Osim što se u velikom intervjuu za časopis Prade pohvalio svojim “savršenim životom” s Angelinom Jolie, Brad Pitt iskoristio je priliku kako bi izneo nešto prljavog veša iz svog propalog braka s Jennifer Aniston.

“Devedesete sam proveo u pokušajima da se sakrijem. Bilo mi je loše od samog sebe. Sedeo sam na kauču, držao džoint, sakrivao se. Sve je to postajalo patetično. Trudio sam se da nađem film o interesantnom životu, a sam nisam živeo interesantan život. Mislim da je moj brak s Jennifer Aniston imao nešto s tim – trudio sam se da se pretvaram da je taj brak nešto što nije bio”, izjavio je Pitt i dodao kako je srećan što je nakon Aniston pronašao ženu kao što je Angelina Jolie.

Nakon što je problematični deo intervjua izašao u javnost, Pitt se odmah oglasio saopštenjem u kojem navodi kako su njegove reči “pogrešno shvaćene”. “Tužno je što su moje reči ovako interpretirane. Jen je neverovatno nesebična, draga i zabavna žena, s kojom sam ostao prijatelj. Jako cenim naš odnos. Poenta nije bila u tome da je Jen dosadna, nego da sam bio sam sebi dosadan. Moja je krivica, ja sam odgovoran za raspad našeg braka”, naveo je Pitt.

OSTAVI KOMENTAR