Start Stars Hot News! Brad Pitt: “Najgore mi je bilo kad me je nogirala verenica zbog...

Brad Pitt: “Najgore mi je bilo kad me je nogirala verenica zbog koje sam doleteo u Budimpeštu”

SHARE

Brad Pitt je otkrio koje mu je razdoblje u životu bilo najgore. Kaže da se osećao grozno kada ga je ostavila verenica, glumica Jill Schoelen, s kojom se trebao oženiti 1989. godine.

Zbog nje je potrošio poslednji novčić na avionsku kartu do Budimpešte da bi ona tamo raskinula njihovu vezu.

“Nazvala me dok sam bio u Los Anđelesu i plakala mi je na telefon. Bila je usamljena i napravila je veliku dramu. Ja sam u džepu imao 800 dolara i od toga sam 600 potrošio na kartu do Budimpešte da je vidim. Došao sam na set gde je snimala pa smo posle otišli na večeru. Tada mi je rekla da se zaljubila u reditelja filma, a ja sam ostao potpuno šokiran i samo rekao kako odlazim”, ispričao je Brad.

Glumac kaže kako ga je to iskustvo ojačalo, iako je bilo najgore u njegovom životu. Zbog toga još više ceni svu sreću koju sada ima u životu, i u privatnom poslu i u karijeri. “Tu sam noć proveo na klupici u Budimpešti, a za razgovor sam imao samo beskućnika koji nije znao engleski. U SAD sam se vratio bez prebijenog novčića, a sada kad imam uspeha, često se setim te noći”, rekao je Brad, koji je u vezi s Angelinom Jolie i zajedno s njom odgaja njihovo šestoro dece.

OSTAVI KOMENTAR