Start Stars Hot News! Brad Pitt misli da je Jennifer Aniston jadna i očajna

Brad Pitt misli da je Jennifer Aniston jadna i očajna

SHARE

Brad Pitt i Jennifer Aniston nisu u medijima preterano pričali jedno o drugome nakon razvoda i uglavnom su se suzdržavali od otrovnih komentara. Izgleda da je Brad Pitt izgubio strpljenje pa je odlučio prekinuti ćutanje i izvređati bivšu suprugu. Glumac je navodno bio vrlo uznemiren kad je nedavno video Jen na naslovnici časopisa Architectural Digest za mesec mart.

Mnogi su mediji vrlo pozitivno reagovali na Jenin editorijal i utvrdili da glumica izgleda lepše nego ikad. Brad je s druge strane video nešto drugo. On smatra je to bio očajnički pokušaj bivše supruge kojim je želela privući njegovu pažnju. Navodno mu nije bilo nimalo drago kad je video naslovnicu te je izjavio da mu se Jen “gadi”. “Nikad nije pokazivala interes za arhitekturu dok su bili u braku. Bio je to njegov hobi, a ona ga je ismevala zbog toga”, rekao je njihov zajednički prijatelj za US Weekly.

“Misli da je jadna”, rekao je izvor dodajući da glumac smatra kako je reč o potezu očajnika. “Brad misli da je time samo želela privući njegovu pažnju, jer zna da on čita taj časopis. Brad to sve smatra očajnim”, tvrdi izvor. Strani tabloidi koji su imali prilike videti primerak martovskog izdanja Architectural Digesta, tvrde da zaista nije bilo nekog očitog razloga za Jenino pojavljivanje na naslovnici, jer slike enterijera njenog doma uopšte ne izgledaju dovoljno impresivno da bi se našle u takvom časopisu.

OSTAVI KOMENTAR