Start Stars Hot News! Brad Pitt kupio ženi iz New Orleansa kuću

Brad Pitt kupio ženi iz New Orleansa kuću

SHARE

Brad Pitt je oduševio jednu stanovnicu New Orleansa prošlog vikenda kada je bio u tom gradu na obeležavanju pete godišnjice uragana Katrine. Glumac je Melbi Leggett Barnes kupio kuću, zbog čega će mu ona, kaže, zahvaljivati do kraja života. “Ispitivao me je i može li još išta učiniti za mene, još mi nekako pomoći. No, pomogao je već jako puno i kroz svoju fondaciju Make It Right, da toga nema, ovde uopšte ne bi bilo ljudi”, rekla je Melba.

Žena dodaje kako Brad jako voli New Orleans te se zbog delovanja njegove fondacije sve više ljudi vraća u taj grad. “Ljudima se svašta događalo tokom obnove. Građevinari bi ih pokrali i slično, a sada svima savetujemo da radove obavljaju preko fondacije”, kaže Melba.

“Brad je sjajan. Angelina ovaj put nije bila s njim, ali bili su nam u gostima ranije. Deca su im divna, a ona je žena koja stoji čvrsto na zemlji. Sledeći put kada dođe, moram joj dati svoj recept za kokice s lukom jer se Bradu to jako svidelo”, rekla je Melba, koju zbog druženja s Bradom milioni žena na svetu sigurno smatraju pravom srećnicom.

OSTAVI KOMENTAR