Start Stars Hot News! Brad Pitt ignoriše Angelinu: Ona ga bombarduje pozivima, on jednostavno isključi mobilni

Brad Pitt ignoriše Angelinu: Ona ga bombarduje pozivima, on jednostavno isključi mobilni

SHARE

Brad Pitt, ako je verovati američkim tabloidima, ignoriše svoju dragu, Angelinu Jolie. Pitt, koji sa glumicom odgaja šestero dece, navodno je isključio mobilni jer ga je Angelina “bombardovala” pozivima za vreme snimanja novog filma “Moneyball”.

“Svaki put kada bi uključio mobilni, Brad je imao na desetine Angelininih propuštenih poziva. Nakon toga bi jednostavno isključio telefon i ne bi ga ponovo palio sve do kraja snimanja”, navodi izvor blizak glumcu.

Već duže vreme tabloidi nagađaju kako slavni par ima problema u vezi. Pre nekoliko meseci nagađalo se čak i o prekidu, ali su glumci to demantovali i odlučili da tuže one koji su širili lažne informacije. Ovih dana je objavljeno i kako Brad Pitt vara Angelinu s francuskom manekenkom i stjuardesom, 22-godišnjom Racine. Ni Brad ni Angelina te navode zasad nisu komentarisali.

Nedavno se pisalo i kako je Brad besan na Angelinu jer medijima neprestano priča o tome kako se njihova kćer Shiloh voli oblačiti kao dečak. “Ona previše toga otkriva. Angelina više razgovara s novinarima nego sa svojim prijateljima, a Bradu to jako smeta”, rekao je neimenovani izvor za američki Life&Style magazin.

OSTAVI KOMENTAR