246
Brad i Angelina traže dadilju: obavezna fakultetska diploma i znanje bar dva...

Brad i Angelina traže dadilju: obavezna fakultetska diploma i znanje bar dva strana jezika

246
SHARE

Brad Pitt i Angelina Jolie imaju previše dece da bi se sami s njima nosili. Zato im je nužna pomoć dadilje.

Ali kada ste Brad i Angelina, onda vam studentkinje koje žele da zarade za džeparac, nisu dovoljne. Poznati holivudski par traži savršenu ženu za svoju decu. Naime, Brad i Angelina objavili su oglas u kojem traže dadilju koja bi radila puno radno vreme i selila se s njima po svetu.

Dadilja mora biti visoko obrazovana, poželjno u području pedagogije, a treba da priča i barem dva strana jezika. Svako njihovo dete ima svoju dadilju pa još nije poznato kojem od šestero dece dolazi nova zaposlena. Osim što mora biti visoko obrazovana i pričati strane jezike, nova dadilja moraće da voli putovanja. Par često boravi u Nju Orleansu, Francuskoj i Kaliforniji, a tu su naravno i setovi filmova koje će snimati u budućnosti. Naravno, ona koja uspe da zadovolji sve uslove imaće odličnu platu pa ne sumnjamo da će Brad i Angie uskoro morati da čitaju brojne biografije.

11 KOMENTARA

  1. A dajteee -.-
    Stvarno traže previše, dadilja treba da bude osoba koja voli decu i fina je
    Znam da su Angelina i Bred jedni od najuticajnih ljudi ali………

  2. @Anamari (pametna i razmazena)
    Znas 3 jezika??? Koja??? Ja znam samo srpski, hrvatski, bosanski i crnogorski. Malo nesto nalupam na engleski, njemacki i spanski. Od koga je i previse je.

  3. @natasha znam poljski ( naucila sam ga na TV-u, od svoje 6 godine gledam serije na poljski jezik, znam siptarski i engleski ucim u skoli a i pomaze mi sestra ona je profesor engleskog jezika.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.