Start Stars Hot News! Brad i Angelina spremni za prekid

Brad i Angelina spremni za prekid

SHARE

27357PCN_Critics

Nekada zlatni holivudski par kojeg čine najlepša žena na svetu i najseksepilnijni holivudski glumac danas prolazi kroz teške trenutke. Brad i Angelina su pred očima javnosti, a njihov prekid je, po mnogima samo pitanje dana.

Uvek modno usklađeni, nasmejani i zagrljeni Brad Pitt i Angelina Jolie izgledaju poput savršenog para, no zbog njene naravi ovaj brak teško da će opstati još dugo.

Bez obzira na glasine o skorom prekidu par na fotografijama koje izlaze u javnost izgleda srećno, no sve kako bi prikrili ono što se uistinu događa unutar njihova četiri zida.

Knjiga koju je napisao Ian Halperin ‘Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie’ pojavila se na policama u Americi, a navedeni izvori tvrde kako će se brak koji se temelji isključivo na seksu raspasti kroz narednih 18 meseci.

Izgleda kako slava, novac, humanitarni rad, usvojena i biološka deca, filmske nagrade i glamurozni izlasci nisu ono što čini savršen brak.

Zahtevna Angelina koju bi svaki muškarac poželeo ne spada u kategoriju savršene supruge, a Brad Pitt koji oduzima dah svojom pojavom se iz idealnog supruga koji voli decu pretvorio u muškarca koji proživljava preuranjenu krizu srednjih godina.

Prašina koju su podigli nakon što je otkrivena njihova veza sada se ponovno podigla, a na videlo izlazi Angelinin težak karakter koji više ne može podneti ni nekada toliko zaluđen Brad Pitt.

Izgleda kako će prevarena i ostavljena bivša supruga Jennifer Aniston biti ona koja će se smejati poslednja.

OSTAVI KOMENTAR