Start Stars Hot News! Bračna pravila Katy i Russella: Doručak u krevet i beba dogodine, zabranjeni...

Bračna pravila Katy i Russella: Doručak u krevet i beba dogodine, zabranjeni alkohol i porno časopisi

SHARE

Katy Perry i Russell Brand venčali su se tek prošlog meseca ali već su od samog početka svesni da u vezi moraju poštovati pravila ako žele uspeti. Tako su se odmah dogovorili oko stvari za koje su mislili da bi mogle biti sporne. Svako je malo popustio i našli su se u sredini.

Kao mogući problem par je uočio čestu razdvojenost. Brand je zbog poslovnih obaveza često u Londonu, a Katy u Los Angelesu. Dogovorili su kako će se često nalaziti na pola puta kako bi provodili vreme zajedno i da nikada ne sme proći više od sedam dana da su razdvojeni. Kao primer na tom polju im je veza Angeline Jolie i Brada Pitta, koji su oboje uspešni ali zbog toga im porodica ne trpi.

Drugo pravilo koje nameravaju da poštuju odnosi se na proširenje porodice. Russell jedva čeka pomladak ali Katy se baš ne žuri. Kako bi ipak oboje bili zadovoljni, dogovorili su da će na bebi početi raditi sledeće godine, nakon što ispune još neke poslovne planove.

Budući da ni jedan od novopečenih bračnih partnera nije spretan u kuhinji, u svom novom domu imaju stalnog kuvara. Uprkos tome, Katy je pristala naučiti skuvati barem poneki zalogaj jer je jedan od najvećih užitaka za Russella doručak u krevetu nedeljom ujutro. Katy će jednom nedeljno nabaciti na sebe kecelju u zamenu za nedeljni odlazak terapeutu za parove, na šta je Russell morao pristati u ime mira u kući. Glumac i komičar takođe je morao obećati da u bračno gnezdo neće dovlačiti beskrajne boce alkoholnih pića i časopise s golim ženama.

OSTAVI KOMENTAR