224
Braća objavila razlaz: The Jonas Brothers više ne postoji!

Braća objavila razlaz: The Jonas Brothers više ne postoji!

224
SHARE

KIIS FM 2012 Jingle Ball - Night 1

The Jonas Brothers pre nekoliko godina bili su najpopularniji bojbend na planeti, a sad definitivno prestaju s radom, što su i zvanično objavili.

Oni su situaciju pojasnili za časopis People, gde je Kevin poručio: “Za sad je gotovo. Jako je teško da kažem ‘zauvek’. Međutim, jedno poglavlje je završeno, definitivno.” Na to se nadovezao i Joe rečima, “To je bila jednoglasna odluka.” O razlozima prekida turneje i razlaza još se nagađa – priča se kako momci nisu mogli da se dogovore o budućnosti benda kao i da se Joe Jonas trenutno bori sa zavisnošću od droga.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1. neee njih sam prvo zavoljela njih prvo poslusala zbog njih pjesme zavolila oni su mi bili uzori sve o njima volila. oni su bili nesto sto se nikad nece zaboravit. zivot ide dalje i nadam se da imaju neke jako velike razloge ali brw. nisam se ovom nadala oni su tako i sve a sad..

  2. Ne slusam ih,ali sam gledala njihovu seriju na Disneyu ranije i ne mogu da zamislim kako je njihovim fanovima. Stay strong. It will be better…. :-(

  3. A NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  4. Znam za ovo procitala sam danas. Iskreno nisu mi bili neki bend dobra je serija,ali znala sam da cee se brzo raspast.

  5. A dajjjj neee! Oni se ne mogu raspasti ne pa daj sta to radw od sebe!!! :”'( Jao kad se setim kad sam gledala njhovu seriju…ahjojjj

  6. A NEEEE, NEKA OBECAJU DA CE SE OPET SASTAVITIII… STA J TREBALO JOE-U DA SE DROGIRA DELOVAO JE KAO SKROZ OKEJ MOMAK.. NEKA OBECAJU DA CE SE OPET SASTAVITI DO TAD CEMO  IH ZAJEDNO GLEDATI  U SERIIJI, DA LI NICK MOZDA PLANIRA DA NASTAVI SAM ?

     NEE BREE STO SE RASPADA BEEEEND TAKO IMAJU KUL PESME COVECEE

  7. ZASTO?! ZASTO BAS SADA?! MRZIM MISAO DA TREBAM DA PRIHVATIM DA CE DA NAPRAVE JOS JEDAN ALBUM I ONDA N I S T A . KAKO?! UGH! I CANT THIS ANYMORE !!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.