590
Braća Beckham bi da svoju sestru nazovu Justine Bieber

Braća Beckham bi da svoju sestru nazovu Justine Bieber

590
SHARE

David Beckham je otkrio kako njegov sin Romeo želi da mu se sestra zove Justina Bieber. Osmogodišnjak je toliko zaluđen popularnom teen muzičkom zvezdom da bi voleo da se ime tog pevača pojavi i u njegovoj porodici, makar i u ženskoj varijanti.

Fudbaler je ispričao voditelju šoua Jimmy Kimmel Live da su on i Victoria pitali sinove kako da nazovu devojčicu koja će im se uskoro roditi. Romeo je želeo da se zove Justin, a kada su mu rekli da će biti devojčica, smislio je da onda bude Justine Bieber Beckham. “Dvoje mlađih sinova su njegovi veliki obožavaoci. Prošlog meseca smo ih vodili na koncert”, rekao je David.

Fudbaler kaže i kako je Victoria nakon prvog ultrazvuka bila frustrirana jer su mislili da čekaju još jednog sina. “Rekla je da ne želi još jedan penis u porodici”, kaže David. Nakon još jednog pregleda ustanovili su da je ipak devojčica, pa je dizajnerki pao kamen sa srca.

10 KOMENTARA

  1. Covece to je kod njih eto tako isao sam na koncert Justina Biebera…..
    Xaxaxaxaxax a to je kod nas – pa skoro nemoguce…..
    nije fer sto ja ne zivim u Americi…… :(
    To je bas slatko od njih…..

  2. i posle neki kazu da decaci misle da je Justin peder i da ga decaci ne vole…..jeste da je Davidov sin mali,ali je ipak decak……………..JUSTIN FOREVER AND ALWAYS

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.