467
Botox rasplakao Kim Kardashian

Botox rasplakao Kim Kardashian

467
SHARE

Za lepotu se mora trpeti, zna to dobro Kim Kardashian koja se, iako joj je tek 29, prošle nedelje odlučila ubrizgati malo botoxa ne bi li izgledala još mlađe i lepše. Američka starleta je u društvu mlađe sestre Khloe posetila jednu od najboljih klinika na Beverly Hillsu gde joj je stručni tim, kad već nisu mogle skupocene kremice, pomogao da se reši bora oko očiju i zablista u punom sjaju.

[youtube MRZAXDR_dys]

Posetu doktoru pratile su i kamere realityja Keeping Up with The Kardashians, a injekcije čudotvorne tečnosti više su bolele mlađu seku hrabre Kim. Iako je estetski zahvat prošao bez problema, Kim je ubrzo počela osećati tegobe. Tek što su devojke sele na ručak, atraktivna je brineta počela osećati bolove i svrab oko očiju.

13 KOMENTARA

  1. ovo je jadno..u 29 godina da ubrizgava botoks i to još prate kamere..kakav je ona loš uzor.k***a!!!!!!!!!!

  2. A ŠTA JE TVOJA LADY GAGA!!! KURVETINA JEDNA…KIM BAREM NE KAČI MESO NA SEBE!!!!! GAGA JE DIIIIVVVVAAAANNNN UZOR! KAKO DA NE!!!! PA ŠTA AKO JE STVAVILA JEBENI BOTOX?!!!!!!!!!!!

  3. mvspj i i love megan fox-NE IZVRĆITE TEMU,JA SAM SAMO REKAO SVOJE MIŠLJENJE A VI ME ODMAH NAPADATE…KAKO STE ZLE I JADNE..GAGA NEMA VEZE SA OVIM TEKSTOM..NAĐITE SEBI ŽIVOT JADNICE

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.