236
Borba se nastavlja: Kristen Stewart ipak nije dobila ulogu u “Lie Down...

Borba se nastavlja: Kristen Stewart ipak nije dobila ulogu u “Lie Down in Darkness”

236
SHARE

Glavna uloga u adaptaciji novele “Lie Down in Darkness” sigurno bi jako pomogla karijeri Kristen Stewart, ali sad dolaze informacije kako ona ipak nije angažovana na ovom projektu.

null

Jedan izvor blizak produkciji izjavio je za The Washington Post: “Iako je uzbudljivo to što ovaj projekat generiše toliko uzbuđenje, film je tek na početku i još nisu odabrani glumci.” Čak je i agent Kristen Stewart potvrdio da glumica još nije dobila posao. “Film je u vrlo ranoj fazi, pa iako je Kristen povezana sa ulogom, nema garnacije da će je dobiti. Svi navodi u medijima su jako preuranjeni.”

null

Otežavajuća okolnost za Kristen biće njena afera sa režiserom Rupertom Sandersom koja je sigurno uticala na njenu popularnost. Ovoj vesti svakako se najviše raduje Jennifer Lawrence, koja otvoreno ističe da bi uradila sve, samo da ona dobije glavnu ulogu u ovom ostvarenju.

FOTO: SIPA

14 KOMENTARA

  1. Ona sada juri posao,a kada se hvatala sa starijim muskarcem bilo joj lepo……Taj posao treba da dobije neka bolja lumica!

  2. tu ulogu nece dobiti ni jennifer ni kristen,nego neka treca.Ja bih voljela mila kunis ili jessica alba,tad bih sigurno odgledala film.. :)

  3. Uopste ne kapiram zasto ovoliko pisu o ovom filmu….to je film koji se ne pravi da bi bio uspesan,nego da bi eki glumci dokazali da znaju da glume….cak ni Kristen ne bi pomogla da bude uspesniji nego sto moze…..takvi filmovi se rade narodski receno ”za dusu onoga ko glumi”…..a ako Jennifer i Kristen ocekuju mozda Oskara od tog filma,nista od toga,posto one nisu neke glumice…..

  4. Jennifer je,ako niste primetili,rekla to u krugu prijatelja,i nije mislila da će se to pročuti,a Kristen je trebalo da zna da će se kad-tad otkriti da vara Roberta.I Jennifer je bolja glumica,bolje opiše lik,dok Kristen samo zeva i svuda ćuti.
    Tako da,Jennifer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.