204
Borba supružnika: Ko je popularniji, Beyonce ili Jay-Z?

Borba supružnika: Ko je popularniji, Beyonce ili Jay-Z?

204
SHARE

Beyonce i Jay-Z ovog leta takmičiće se u popularnosti, pošto će oboje supružnika najavili spektakularne turneje za koje vlada veliko interesovanje.

Pop diva Beyonce započinje svoju turneju “Mrs. Carter Show” u aprilu koncertom u Beogradu, a ulaznice za njene nastupe već su rasprodate u velikom broju zemalja, dok je njen suprug najavio da u julu započinje turneju “Legends of the Summer” sa Justinom Timberlakeom. S obzirom da vlada veliko interesovanje za njihove koncerte, očekuje se da će izbiti prava bitka među supružnicima u tome čiji će nastupi biti posećeniji. “Nije iznenađenje što su karte za Beyoncinu turneju rasprodate u roku od nekoliko sekundi, s obzirom na njen spektakularan nastup na Super Bowlu, gde je fanovima pokazala da je i dalje spremna da pruži fanovima pravi šou. Biće zanimljivo videti koliko je popularna u odnosu na svog supruga, pošto je zabeleženo da postoji porast od 312 odsto u potražnji za karte za njegove nastupe, od kada je najavio američku turneju, i zbog mogućnosti da zakaže i koncerte u Evropi. Gledaćemo pravu borbu gospodina i gospođe karter ovog leta”, rekao je Ed Parkinson, portparol sajta za prodaju koncertnih karti.

Izvor: Life Content

13 KOMENTARA

  1. I ja delim mišljenje da je Beyonce popularnija od svog muža.A što se tiče prodaje karata ovog leta, Beyonce će na svoju svetsku turneju “The Mrs. Carter Show World Tour” krenuti sama, a Jay-Z ide na turneju sa Justinom Timblerlakeom. :)
    Inače, jedva čekam April 15, koncert dive u Kombank Areni. :)
    Beyonce je predivna na ovoj slici, a takođe mislim da su ona i Jay-Z jedan dosta lep par. :)

  2. meni su oboje simpaticni, ali je ipak Bey popularnija!!!uostalom ko da je bitno, oboje su slavni, i sto mi je posebno drago, upkos popularnosti, imaju “normalan” zivot :) a sto se tice novca stecenog na turneji, ne moraju da se porede i nadmasuju, jer ce ga ionako podeliti to jest trositi zajedno :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.