Start Stars Hot News! Borba sudija X Factora: Kristina Kovač želi da Simon Cowell bude njen...

Borba sudija X Factora: Kristina Kovač želi da Simon Cowell bude njen sudija gost!

SHARE

Ziri

Prva sezona srpske verzije najgledanijeg pevačkog šou programa “X Factor” kreće 29. Oktobra na TV Pink, odbrojavanje je počelo, a žiri u sastavu Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač odlično se snašao.

kristina kovac fotka

Sudije muzičkog šou programa imaće svog gosta mentora, pa je tako Kristina Kovač preuzela stvar u svoje ruke i rešila da najbrže dođe do najboljeg od svih – Simona Cowella, osnivača, vlasnika i člana X Factor. Kristina Kovač je na šarmantan način, kroz šalu Sajmon Kauelu pisala na Tviteru, lobirajući da baš on bude njen sudija gost i tako pretekne svoje kolege u žiriju.
Podsetimo, Simonova asistenkinja Ebi Dojl (Abi Doyle) posetila je nedavno snimanje najpopularnijeg pevačkog šou programa na planeti X Factor i prenela odlične prve utiske čuvenom TV i muzičkom producentu Simonu Cowellu. “Veoma sam srećna što sam konačno u Beogradu i što mogu, zajedno sa produkcijom MBK i TV Pink, da izrazim veliko zadovoljstvo zbog kvaliteta produkcije i kvaliteta prijavljenih takmičara prve sezone X Factor na ovim prostorima”, rekla je Dojlova. Emitovanje pevačkog šou programa na planeti X Factor počinje 29.10. na TV Pink.

OSTAVI KOMENTAR