1001
Borba sudija X Factora: Kristina Kovač želi da Simon Cowell bude njen...

Borba sudija X Factora: Kristina Kovač želi da Simon Cowell bude njen sudija gost!

1001
SHARE

Ziri

Prva sezona srpske verzije najgledanijeg pevačkog šou programa “X Factor” kreće 29. Oktobra na TV Pink, odbrojavanje je počelo, a žiri u sastavu Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač odlično se snašao.

kristina kovac fotka

Sudije muzičkog šou programa imaće svog gosta mentora, pa je tako Kristina Kovač preuzela stvar u svoje ruke i rešila da najbrže dođe do najboljeg od svih – Simona Cowella, osnivača, vlasnika i člana X Factor. Kristina Kovač je na šarmantan način, kroz šalu Sajmon Kauelu pisala na Tviteru, lobirajući da baš on bude njen sudija gost i tako pretekne svoje kolege u žiriju.
Podsetimo, Simonova asistenkinja Ebi Dojl (Abi Doyle) posetila je nedavno snimanje najpopularnijeg pevačkog šou programa na planeti X Factor i prenela odlične prve utiske čuvenom TV i muzičkom producentu Simonu Cowellu. “Veoma sam srećna što sam konačno u Beogradu i što mogu, zajedno sa produkcijom MBK i TV Pink, da izrazim veliko zadovoljstvo zbog kvaliteta produkcije i kvaliteta prijavljenih takmičara prve sezone X Factor na ovim prostorima”, rekla je Dojlova. Emitovanje pevačkog šou programa na planeti X Factor počinje 29.10. na TV Pink.

4 KOMENTARA

  1. Hej,bravo.Čitam te svakodnevno i niti jedan članak do sada nisam izostavila.Najbolji si:) Hvala ti što nam prenosiš informacije o zvijezdama,jer na taj način,mi fanovi,ostajemo u toku. No imam jedno pitanje za vas.Znam da su vas već mnogo njih to pitali,i da se još ništa ne zna,ali voljela bih kada ni mi odgovorili barem nešto oko dolaska 1D u Srbiju.Barem jesu li pregovori traju i kada bi trebali završiti te kada bi 1D,ukoliko dolaze,mogli doći? Inače,iz Hrvatske sam,tako da taj događaj sa sigurnošću neću propustiti.Voljela bih kada bi ste mi odgovorili jer jako sam nestrpljiva.Čekam vijesti da bih odlučila idem li u Italiju ili ne…Također,zanima me kada možemo,mi Directioneri,dobiti nove informacije o dolasku 1D.Za nas bi to bilo ostvarenje snova,pa možete samo zamisliti koliko smo trenutno uzbuđeni jer postoji mogućnost da 1D dođu u Srbiju,ali istodobno i ljuti,jer tih informacija već dugo nema.Negdje sam čak pročitala da Srbija nema love za platiti 1D? Je li to istina? Mislim…Svašta se priča,a pola toga uvijek nije istina.Ja vjerujem da će doći,nadam se,jer to jednino mogu.A u tome mi pomažete i vi i hvala vam na tome.Iako još uvijek nema informacija,ja znam da će oni doći.Znam da ću ih jednom upoznati…One day,maybe next week. <3 Pozdrav cijeloj odličnoj redakciji.Zaista ste najbolji.Voljela bih kada bi mi ste odgovorili.Puno mi to znači,kao i,vjerujem,ostalim Directionerimo koji su također uzbuđeni u s nestrpljenjem očekuju barem neke male vjesti oko dolaska dečki.Hvala vam,i samo ovako nastavite-najbolji ste.

    Vjerna čitataljica: Sara :*

  2. @Mrs. ♥Shelly♥ & ♥Payne♥ 93
    i ja sam istoo. lol.
    ali realno i ja bih ga trazila ili njega ili LA-ja i Demi

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.