Start Stars Hot News! Boratu zabranjen nastup na Oscarima

Boratu zabranjen nastup na Oscarima

SHARE

Britanskom komičaru Sachi Baronu Cohenu zabranjen je nastup na ovogodišnjoj ceremoniji dodele Oscara zbog “kreativnih razlika” s organizatorima i producentima svečanosti.

Naime, Sasha je ovog vikenda trebalo da se pojavi u ulozi prezentera, a na pozornicu Kodaka se neće popeti jer se hteo da se našali sa rediteljem Jamesom Cameronom. Slavni Borat je hteo da se obuče kao Na’vi vanzemaljac, lik iz Cameronovog hita “Avatar”, i pretvara se da nosi rediteljevo dete.

“Ne znam ništa o tome, nisam producent ceremonije. Nemam ništa protiv ako se žele našaliti s ‘Avatarom'”, izjavio je Cameron za jedan internet portal. “Oscari slave filmove, pod time mislim na apsolutno sve što je vezano uz njih, pa čak i gafove i greške”, dodao je reditelj.

Cohenov je predstavnik potvrdio da je Sacha ipak dobio otkaz, i to zbog “kreativnih razlika”. “Nije se dogodilo ništa strašno, ali su obe strane shvatile da ne mogu naći zajednički jezik pa su odlučile prestati sarađivati”, izjavio je za britanske medije Matt Labov.

OSTAVI KOMENTAR