Start Stars Hot News! Bonnie McKee, tekstopisac Katy Perry: Moj prvi album biće pop eksplozija!

Bonnie McKee, tekstopisac Katy Perry: Moj prvi album biće pop eksplozija!

SHARE

bonnie

Bonnie McKee napisala je neke od najvećih hitova trenutno najtraženijih pop zvezda kao što su Britney Spears, Kylie Minogue i Katy Perry, a sada se priprema da objavi i svoj debitantski album, koji je opisala kao “pop eksploziju”.

Ova 29-godišnjakinja autorka je hitova kao što su “Teenage Dream” za Katy Perry, “How We Do (Party)” za Ritu Oru i “Hold It Against Me” za Britney Spears. Ona je u izjavi za MTV News rekla da će njeno prvo muzičko izdanje biti “duboki album maskiran kao pop eksplozija”.
“Volim da spajam pevanje i pisanje pesama sa modernim popom jer volim pop muziku. Odrasla sam slušajući Michaela Jacksona, Madonnu i Princea i to je ono što volim da čujem. Poludim kada slušam Janet Jackson i Carole King. Ali, lično volim da plešem, pa tako nešto želim da stvorim.”
Bonnie je nedavno objavila singl “American Girl” koji svi fanovi koji su lajkovali njenu Facebook stranicu mogu besplatno da skinu, a pesmu prati i urnebesan spot u kojem se pojavljuju neki od njenih najpoznatijih klijenata kao što su Katy Perry, Ke$ha i metal legende Kiss. Govoreći o ovoj pesmi, ona je istakla: “Kada sam pisala American Girl, osetila sam da je to prava Bonnie McKee pesma. U meni je budila šarene i vedre slike. To je ono što sam htela da uradim – da dam fanovima pogled u moju glavu i kakav je moj život bio kad sam bila tinejdžerka koja odrasta u Americi. Želela sam da im prenesem svoje američko iskustvo.”
Očekuje se da će se njen debitanstki album objaviti ove jeseni, a u narednih nekoliko nedelja saznaćemo i tačan datum.

Izvor:
Life Content

OSTAVI KOMENTAR