Start Stars Hot News! Bonnie McKee šokirana zbog otkazivanja turneje Jonas Brothersa

Bonnie McKee šokirana zbog otkazivanja turneje Jonas Brothersa

SHARE

SMURFS 2 PREMIERES IN LA

Fanovi Jonas Brothersa bili su razočarani kada su objavljene vesti da bend otkazuje planiranu turneju, a ništa manje nije bila šokirana ni Bonnie McKee, koja je trebalo da nastupa kao njihova predgrupa.

Dvadesetdevetogodišnja pevačica kaže da je već bila spakovala svoje kofere i bila spremna da krene na turneju kad su Nick, Joe i Kevin u poslednjem trenutku objavili da turneje ipak neće biti.
“Bila sam potpuno iznenađena, to se bukvalno desilo dan pre polaska. Sve naše stvari su poslate u Pensilvaniju gde je trebalo da bude prvi nastup i sve naše karte su bile rezervisane. Iznajmili smo autobus. Vežbali smo 10 sati dnevno, svakog dana tokom dve nedelje. To je bio ogroman šok”, rekla je ona za MTV News, te dodala da nema objašnjenje za ovu iznenadnu odluku bedna.
“Nekoliko dana ranije bili su na probama. Sve je bilo u redu i po planu, tako da zaista ne znam šta se desilo.”

The Jonas Brothers Perform For Contest Winners

Portparol slavnog benda potvrdio je da među njima postoje duboki razdori, te da budućnost benda ostaje pod znakom pitanja, a fanovi su u strahu da će se Jonas Brothers zauvek raspasti. Bonnie kaže da ne zna koji je uzrok svađe, ali veruje da će se sve srediti i da će oni ponovo stvarati muziku zajedno.
“Nije sve izgubljeno i nadam se da će Jonas Brothers pronaći rešenje. Ne znam u čemu je tačno problem ali znam da su pronoze dobre”, zaključila je Bonnie.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR