332
Bong koji je koristila Miley Cyrus dostigao cenu od 5000 dolara

Bong koji je koristila Miley Cyrus dostigao cenu od 5000 dolara

332
SHARE

Legendarni bong ili staklena lula na koju je Miley Cyrus pušila halucinogenu travu postao je jedan od najtraženijih predmeta koje su dirale slavne osobe. Ipak, vlasnik bonga i navodni prijatelj glumice svoj bong ne želi da proda jer je, kako je rekao, emotivno vezan za njega.

Srednjoškolac bi s tim novcem mogao priuštiti desetine bongova, pošto mu se trenutno nudi oko 5.000 dolara. Američki tabloidi već su ga prozvali “Gospodarom Bonga” aludirajući na film “Gospodar prstenova” i nagađaju kako nepoznati dečko ne želi da proda lulu jer želi da zaradi i više od ponuđenih dolara.

30 KOMENTARA

    • slusaj osvrni se malo oko sebe. Danas kod nas ima mnogo vecih kurvetina koje su mladje od Miley. A i Miley nije kurva samo je pocela da zreli :D

  1. Inace vec duze vrijeme slusam Miley i stvarno mi je uvijek draga ali ovo je bas previse… U kakvo je to drustvo upala.. Šta je oni zele uništit? Ejj čovječe kao ,,emotivno vezan”!….Prije je bila uzor drugima a sada se drogira?! Zar ona takvim ponašanjem zeli biti uzor nezz npr. njenoj sestri… Šta ona treba učit mlade da se drogiraju.. Miley mi je uvijek bila draga ali ovo je bas previse..
    Fali mi ona ,,stara,dobra” Miley.. :((

  2. Ovo je sve zbog depresije >.<. ..roditelji joj se razvode i razni skandali,prica se i da je pred nervnim slomom :/ ..Miley drzi se ,uz tebe smo ;) !

  3. Jebo te, cura jednom pusila travu i za to 5000000000000000000000000 clanaka!!!!!

    smesno :) Miley je najjjjjjj!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.