194
Bolesno: Opsednuti fan poslao Ashley Tisdale 19.000 tvitova!

Bolesno: Opsednuti fan poslao Ashley Tisdale 19.000 tvitova!

194
SHARE

__Posted__By__Gollum_Cb__44

Od novembra 2012, muškarac sa psihičkim problemima poslao je glumici i pevačici nekoliko desetina hiljada tvitova, a uveren je kako je Ashley njegova devojka.

Policija trenutno pokušava da pronađe ovu osobu i utvrdi da li ona predstavlja opasnost po Ashley. Dotična osoba do sad je uglavnom slala poruke koje predstavljaju izjave ljubavi, tako da nije bilo pretnji nasiljem, što znači da ga policija bez dodatnog ispitivanja ne može uhapsiti. Glumica je već imala mnogo čudnih susreta sa fanovima, a jedan od njih opisala je u časopisu Maxim. “Jednom sam objavila fotku na kojoj se budim a sledećeg dana na vratima moje kuće pojavio se stariji muškarac, koji je rekao mojim roditeljima kako neće otići dok me ne vidi. Pomislila sam kako možda više ne treba da se slikam u krevetu”, rekla je.

IZVOR: Life Content

9 KOMENTARA

  1. Pa psihicki je bolestan on nju voli… kako ga mozete tako vredjati pa on je psihicki bolestan. on ne zna sta radi. pa jedna devojka koju moja mama poznaje je sebi rasekla vene, probila ruku zamalo do koske… ali nije to svesno jer je psihicki bolesna i njoj ne mozete reci da je luda… msm jeste luda ali onako zlo da joj kazete da je luda to ne razumem. njega ne treba u policiju vec u bolnicu…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.