Start Stars Hot News! Bojni brod (Battleship) u bioskopima od 19. aprila, probajte interaktivnu igricu

Bojni brod (Battleship) u bioskopima od 19. aprila, probajte interaktivnu igricu

SHARE

Piter Berg („Henkok“) producira i režira „Bojni brod“, akcionu avanturu epskih razmera koja se odigrava na moru, kopnu i vazduhu gde će se naša planeta boriti za opstanak protiv superiornih snaga. Srpska premijera filma zakazana je za 18. april u bioskopu Cineplexx.

null

U filmu „Bojni brod“ igraju Tejlor Kič („Džon Karter: Između dva sveta“) u ulozi Hopera, mornaričkog oficira koji je raspoređen na brod Džon Pol Džouns, Aleksandar Skarsgerd (HBO serija „Prava krv“, „Melanholija“) u ulozi Hoperovog starijeg brata, zapovednika Stouna američkog broda Samson, Rijana, po prvi put na filmu, u ulozi poručnice Rejks, člana Hoperove posade i specijaliste za oružje na Džon Pol Džounsu, Bruklin Deker („Moja nazovi žena“) u ulozi Sem Šejn, Hoperove verenice i terapeuta koja je specijalizovana u oblasti rehabilitovanja vojnih veterana, i Lijam Nison kao Hoperov i Stounov nadređeni (i Semin otac), admiral Šejn, komandant Pacifičke flote.

null

Film je većinom sniman u Honolulu, na Havajima, i dobio je, do sad, najveću podršku od Američke mornarice u toku trajanja produkcije. Mornarica je dozvolila ekipi filma da poseti nekoliko razarača klase Arlej Burk dok su bili u Perl Harboru, kao i brodove Hoper, Prebl i Čung-Hun. Takođe, bilo im je dozvoljeno da budu na Čung Hunu dok je bio na okeanu, što je omogućilo glumcima i ekipi da gledaju mornare dok se obučavaju.

null

Dok čekamo na film, možemo se okušati u zaraznoj Battleship igri, koju ćete pronaći na oficijalnoj prezentaciji filma. Koji je vaš najbolji rezultat?

OSTAVI KOMENTAR