Start Stars Hot News! Blake Lively svojim dugim nogama mami uzdahe kud god prošeta

Blake Lively svojim dugim nogama mami uzdahe kud god prošeta

SHARE

Najseksipilnija “Tračerka”, Blake Lively, s razlogom mami uzdahe gde god se pojavi. Pre dva dana je ponovo započela sa snimanjem još jednog u nizu editorijala za Vogue. Lepa glumica je prilikom dolaska na snimanje u pariski Ritz hotel još jednom pokazala svoje duge vitke noge.

22-godišnja glumica, najpoznatija po ulozi Serena van der Woodsen u seriji “Gossip Gril”, prvi je put pozirala za Vogue 2008. godine, kad je serija počela osvajati gledaoce. Otada se često pojavljuje u tom prestižnom modnom časopisu pa je glavna urednica Voguea te “strah i trepet modnog sveta”, Anna Wintour, u njihovom junskom broju pojasnila zašto toliko vole Lively. “Ona je sjajan uzor mladim ženama – sportski je tip, zdravo živi, familijarna je osoba i neodoljivo je ljupka”, navela je “ledena kraljica” Wintour, kojoj je Lively očito uspela “otopiti srce”.

Lively je rođena u Los Angelesu. Njeni roditelji, Ernie i Elaine Lively, oboje su glumci, pa ne čudi što se i ona sama glumom bavi još od malih nogu. Kao devojčica je pohađala časove glume, a prvu filmsku ulogu je dobila 1998. godine, kao 11-godišnjakinja, u filmu “Sandman” koji je režirao njen otac. Majka joj je u mladim danima bila model pa nije čudno od koga je Blake nasledila lepotu i gracioznost. Lepa Blake Lively ove se godine našla pri samom vrhu Maximove liste najseksipilnijih žena.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR