202
Blake Lively se malo zanela, pa kupila 40 pari cipela Christian Louboutin...

Blake Lively se malo zanela, pa kupila 40 pari cipela Christian Louboutin na rasprodaji

202
SHARE

Glumica iz hit serije “Gossip Girl” prošle nedelje bila je pozvana na ekskluzivnu rasprodaju dizajnerskih cipela Christian Louboutin. Mlada Blake malo se zanela te je na kraju butik napustila s čak 40 pari novi cipela. “Imam sestre pa sam kupila poklon njima, a i svojim prijateljima. Naravno, nekoliko pari ću ostaviti i sebi”, zaključila je Blake.

Jednim od najvećih postignuća zasad smatra to što je Christian nedavno na tržište izbacio jedan model cipela koji je nazvan po njoj. “To je tako ludo! To mi je kao najveće postignuće”, rekla je tada. Zajedno sa koleginicama iz serije Blake je postigla toliki uspeh među tinejdžerkama i mladim ženama, a likovi koje tumače postale su nove trendseterke.

13 KOMENTARA

  1. Zalosno je to kada zvezde koje su pune k’o brod kupuju sve sto im se svidi (a to mozda nikad nece nositi ili ce nositi samo jednom).Uopste ne misle na siromasne koji nemaju para ni za krisku hleba,a kamoli par cipela!Da li je neko od njih donirao nesto u dobrotvorne svrhe?NE!!!Normalno,cast izuzecima (Shakira,sportisti…)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.