332
Blake Lively preti tužbom zbog objavljivanja lažnih fotografija

Blake Lively preti tužbom zbog objavljivanja lažnih fotografija

332
SHARE

Glumica je spremna da tuži one koji su odgovorni za objavljivanje golišavih fotografija, za koje tvrdi da nisu njene.

Fotografije koje pokazuju plavu devojku kompletno bez odeće pojavile su se u utorak i proširile na nekoliko sajtova, ali predstavnici junakinje serije “Gossip Girl” tvrde da to nikako nije ona.

Glumičin tim sada preti tužbom svima koji objave fotografije, jer su one “100 posto lažne”. “Fotografije Blake Lively koje su se pojavile na raznim sajtovima su potpuno lažne”, izjavio je njen portparol.
“Blake se nikada nije fotografisala gola. Blake će tužiti publikacije koje su prve objavile ove fotografije kao i sve koji ih kasnije budu objavljivali”.

13 KOMENTARA

  1. ja sam mislila da su prave..i dalje mislim zbog mladeza al dobro…nikad se ne zna, nmg tvrditi ni da jeste ni da nije…mada mi to ne lici na nju…

    • Da,da,hvala.Sad sam videla,ali i dalje mislim da to nije ona.U mnogim stvarima se razlikuju,a mladez je mogla da nacrta.

      • ma nzm…s jedne strane mislim da to jeste ona a s druge mi ne lici na nju jer stalno govori kako je staromodna, kako ne izlazi, ne luduje, zeli da bude dobar uzor i to, a onda se kao slika gola..nema logike…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.