310
Blake Lively: Podrška Ryanu Reynoldsu na premijeri novog filma

Blake Lively: Podrška Ryanu Reynoldsu na premijeri novog filma

310
SHARE

null

Da, prošlo je dosta vremena otkako smo poslednji put pisali o glumici koja nije toliko aktivna nakon udaje za Ryana Reynoldsa, čiji je film “The Croods” imao premijeru u ponedeljak.

null

null

Prelepa Blake pojavila se u neverovatnom izdanju a istakla je svoje noge bez obzira što je temperatura u Njujorku bila izrazito niska!

null

null

null

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

8 KOMENTARA

  1. Da vam nije, onako slučajno, palo na pamet da ubacite i njegovu sliku, njih dvoje zajedno ili tako nešto? :-)

    e, Božee.

    • Ove slike su sa premijere filma koja je bila u Njujorku, a u tom trenutku gospodin Rejnolds je u Kanadi gde snima svoj najnoviji film! Gospodja Rejnolds je dosla na premijeru filma svoga muza da pruzi pdrsku, kao sto je to isto radila kada je bila u vezi sa Penom! Na predzadnjoj slici moze se videti i sestra gospodje Rejnolds!

    • Izvinjavam se napravio sam gresku, na premijeri flima su bili i gospodin i gospodja Rejnolds, ali iz nekog neshvatljivog razloga nisu se slikali zajedno! Da paradoks bude veci Rajan se slikao sa sestrom Blejkove, a ne sa svojom zenom? To samo ima u Holivudu!

  2. Gospodja Rejnolds je i dalje najlepsa mlada glumica u Hoilivudu! Medjutim, tacno je da odavno nije bilo novih vesti o njoj, ali to je kriva sama glumica koja je na pauzi od zavrsetka serije Tracara! Pauza ce verovatno potrajati jer se glaumica sada fokusirala na svoju porodicu a ne na karijeru!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.