471
Blake Lively i Leonardo DiCaprio u burnoj vezi

Blake Lively i Leonardo DiCaprio u burnoj vezi

471
SHARE

Kad god paparaci uhvate holivudski par Blake Lively i Leonarda DiCaprija, oni su nasmejani i zagrljeni pa se čini da im u vezi cvetaju ruže. Ali američki mediji javljaju da to uopšte nije tako, već da par prolazi kroz razne turbulencije i jedva održava svoju romansu.

“Njoj je glava već puna svega. On s njom igra igru toplo-hladno. Voli da ima puno slobode, tako da im je već postalo uobičajeno da raskidaju i ponovo se mire. Jednom su tokom jedne nedelje dva puta raskinuli i pomirili se, a svaki put kada se vrate jedno drugome, još se jače povežu”, rekao je jedan izvor.

Blake navodno želi da se Leo smiri i vidi ga u ulozi svog supruga. “Ona bi to jako volela. Prema onome što mi govori, već su razgovarali o budućnosti i čini se da imaju ozbiljne planove. Glumica je navodno iznajmila kuću u blizini Leonardovog doma u Los Anđelesu i potpuno je opsednuta svojim dečkom.

9 KOMENTARA

  1. Po meni i nisu nekakav par……Ona se zaljubila u njega  kao neka klinka, ne vidi dalje od nosa, a on ce je verovatno iskoro ”ispaliti”…… 

  2. Zar nije pre neki dan brawo pisao o tome da ju je on upoznao sa swojom mamom,a mami se ona nije swidela i rekla mu da raskine sa njom,pa je on kao raskinuo,a blake je bila jako uwredjena jer je zbog majke raskinuo sa njom itd….a sad owo O.o

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.