180
Bizarno: Jay-Z bi da kupi oklopno vozilo kako bi zaštitio svoje dete?

Bizarno: Jay-Z bi da kupi oklopno vozilo kako bi zaštitio svoje dete?

180
SHARE

Jay-Z navodno planira da nabavi oklopno vozilo kako bi zaštitio svoje još nerođeno dete. Reper i njegova supruga, pevačka diva Beyonce Knowles, uskoro će dobiti prinovu, a za savet oko zaštite svog prvog deteta Jay-Z je, prema pisanju američkih medija, priupitao Toma Cruisea.

Jay-Z se dao u potragu za oklopnim vozilom kakvo se viđa u akcionim filmovima. Želi biti siguran da je automobil u kojem će se njegovo dete voziti 100 posto siguran i otporan na metke, jer ne želi da reskira da se bebi nešto dogodi.

7 KOMENTARA

  1. jao jaoo ovi ljudi su ludi ode ovaj svijet u ku+ac ona prijeti deda mrazu ovaj kupuje tenk mogo je jos i citavu mornaricu,onaj mjenja ime da bi zivcio fb.Mi jos iz krize nismo izasli a ness drugo.Milioni gladnih u Svijetu a oni trose pare na gluposti..Nezz zasto al mi je on oduvjek bio ODVRATAN pogotovo nakon sto je Riri napravila duet sa njim pa je krenila nekim “drugim” putem a mogla je da bude extra pjevacica.Iskreno nesvidjaju mi se ove njene danasnje pjesme previse nasilja i sexa stavlja u njih i ona da mi idol bude.Prije sam je volila al sad..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.