Start Stars Hot News! Bivši telohranitelj One Directiona otkriva tajne o njihovim privatnim životima

Bivši telohranitelj One Directiona otkriva tajne o njihovim privatnim životima

SHARE

Bivši telohranitelj benda One Direction Andy Davies, poznatiji kao Baldy, nedavno je otkrio kako je to biti na turneji sa momcima iz benda. 

On je štitio slavnu petorku tokom devet meseci ove godine i sada je progovorio o njihovim neverovatnim životima. Andy je momke opisao kao “ljubazne, dobroćudne i veoma lepo vaspitane”, a otkrio je i da im je jedna mama iz SAD ponudila milion dolara da provedu dan sa njenom kćerkom koja je opsednuta njima. Zbog toga se Niall, Harry, Zayn, Liam i Louis često šale da su slavniji i od kultnog benda The Beatles.

“Bili smo na Floridi kada im je jedna žena ponudila milion dolara da upoznaju njenu decu. Ponekad roditelji obožavalaca mogu biti gori od  samih fanova. Gospođa nije razumela zašto ne možemo da prihvatimo njenu ponudu. Bogati roditelji će zaista svašta da urade za svoju decu”, rekao je telohranitelj za Sunday Mirror.

Andy tvrdi i da su momci i dalje šokirani svojom slavom i uspehom i da su veoma prizemni. “Mislim da su oni i dalje zapanjeni zbog pažnje koju privlače, ali sigurno je i da uživaju u tome. Mislim da niko od njih nije ni sanjao da mogu da postanu toliko popularni”, dodao je Andy.

Dakle, momci uopšte ne moraju da budu zabrinuti zbog toga što njihov bivši telohranitelj otkriva detalje o njihovim privatnim životima – Andy za One Direction ima samo reči hvale. “Ponekad oni samo žele da rade ono što i svi drugi. Jedne večeri odseli smo u divnom hotelu u Kentu tokom snimanja, ali momci su želeli da kampuju. Pa smo pronašli mesto za kamp, postavili šatore i zapalili logorsku vattru. Zaista su uživali u tome. Ni malo nisu opsednuti slavom. Sve što im je pre koncerta potrebno su kesa slatkiša i sok. Veoma su opušteni.”

OSTAVI KOMENTAR