Start Stars Hot News! Bivši telohranitelj: Angelina Jolie je nakaza koja zlostavlja svoju decu!

Bivši telohranitelj: Angelina Jolie je nakaza koja zlostavlja svoju decu!

SHARE

U ekskluzivnom intervjuu za američki In Touche misteriozni bivši telohranitelj Angeline Jolie i Brada Pitta odlučio je otkriti pravu istinu o glumici koja se u medijima prikazuje kao uzorna majka i savršena supruga. Muškarac pod imenom Bill, koji nije hteo otkriti svoje prezime, za popularni par radio je godinama, a kako tvrdi, osim na svojim zaposlenicima, Angelina se neretko iživljava na Bradu i svojih šestero dece.

“Svoju decu kažnjava tako da ćuti dok ona plaču, ne pokazuje nimalo saosećanja”

“Angelina ima dva lica – privatno i javno. Po mom mišljenju, ona je sebična nakaza koja nema nimalo strpljenja. Nema nimalo dobrote u sebi”, tvrdi bivši telohranitelj koji dodaje da, za razliku od nje, Brad ima mnogo više strpljenja s decom. “Često vrišti, dere se i onda jednostavno nestane na nekoliko sati. Svoju decu kažnjava tako da ćuti dok ona plaču, ne pokazuje nimalo saosećanja”, izjavio je tajnoviti Bill.

Kada je u pitanju brak i odnos Brada i Angeline, bivši radnik para tvrdi da između njih nema nimalo hemije koju su imali na početku veze. “Često su se zabavljali i smejali. Sada spavaju u odvojenim sobama”, otkriva Bill. Također, dodaje telohranitelj, kada se ne svađaju, Angelina konstantno kritikuje svog supruga.

“Često ga zna zvati telefonom i zatim se derati na njega. Brad samo odšeta od telefona i stavi je na razglas. Ali ona ne prestaje, vrišti na slušalicu sve dok se netko od ukućana ne javi i objasni joj da je Brad odšetao negde”, rekao je za kraj Bill. Hoće li Angelina i ovaj put tužiti magazin koji je objavio informacije o njenom životu, ne znamo, ali s obzirom na to da su se uvek dosad oglasili na slične priče, verujemo da je samo pitanje vremena kada će Brangelina istupiti u javnost sa svojom verzijom.

OSTAVI KOMENTAR