458
Bivši publicista tvrdi da je brak Kim Kardashian bio obična prevara

Bivši publicista tvrdi da je brak Kim Kardashian bio obična prevara

458
SHARE

Ako je verovati Jonathanu Jaxsonu koji je zastupao Kim do 2009. godine, ona je nedeljama pre venčanja znala da to ne želi.

Kim i Kris Humphries  bili su vereni posle samo šest meseci veze a brak im je trajao 72 dana. Za jednu televizuju Jaxson je izjavio: “Nikad nije prebolela Reggieja Busha. ”

Ipak, neki od njenih prijatelja kao što je Jonathan Cheban misle da su njih dvoje zaista bili zaljubljeni, ali da stvari jednostavno nisu išle kako treba. Možda pravu istinu nećemo nikad ni saznati.

6 KOMENTARA

 1. ај ве молам не замарајте веке со Ким и Крис…се разведуваат па што….секојдневно луге во светот се разведуваат па ај сеа ке пишуваме за сите нив..

 2. MOLIM VAS PROCITAJTE OVO. MOLIM VAS PROCITAJTE OVO.
  Veliki pozdrav iz Makedonije!
  I ja sam jedna od vas, devojka koja zeli ostvariti svoje snove. Bavim se glumom u mom gradu, a prije mesec dana sam rezirala svog kratkometraznog filma zove se – TEGLA. Prica je od sebicnosti i skrzavosti. Opisuje stanje u opshtestvu. Da oni koi imaju puno lova, bogate su vrlo sebicne i nikad ne podaju ruku onim koji nemaju.
  Molim vas pogledajte moj film na You Tube – link to youtube.com
  Nadam se da se Vam se dopasti.
  Hvala unapred. <3
  Zelim da se izvinim za sve gramaticke greske.

 3. ja stv ne znam zbog cega je ona uopste popularna i bogata?!? Ja licno mislim da je obicna starleta i prostitutka,uopste je ne volim..-.-‘ a za brak sam znala da je prevara od pocetka–

 4. Nije prebolela Redzija, a i meni se od svih njenih najvise on svidja. Ali mislim da definitivno najbolji brak imaju Kloi i Lamar, vidi se da se vole na kilometar. Volim i Kajli, i Kendall, Sve sestre ali nju nmg da smislim

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.