183
Bivši menadžer “Girls Aloud”: Devojke su se stalno svađale u bekstejdžu

Bivši menadžer “Girls Aloud”: Devojke su se stalno svađale u bekstejdžu

183
SHARE

girls aloud

Bivši menadžer grupe Girls Aloud Louis Walsh ispričao je u jednom intervjuu da nije uživao sarađujući sa devojkama iz benda pošto su se samo pravile da se dobro slažu, a u bekstejdžu su se stalno svađale oko toga koja je mršavija.

Sudija X Factora, koji je bio menadžer grupi koja se nedavno raspala, rekao je da su se devojke stalno svađale oko toga koja najbolje izgleda i koja ima najmanje kilograma. “Nisam uživao radeči sa Nadine, Kimberley, Nicolom, Sarah i Cheryl. Nisu se slagale međusobno, a mene su mrzele. Teško sam podnosio njihovo rivalstvo. Nije mi bilo lako da ih pomirim”, ispričao je on za Daily Star i dodao: “U javnosti su se pravile da se lepo slažu, ali ispod toga sve što su želele jeste da budu najmršavije i da izlaze sa najpoznatijim fudbalerima i da se slikaju za novine”, rekao je on.
Walsh je bio menadžer benda na početku njihove karijere 2002. godine, ali je njihovu saradnju obeležilo nekoliko sukoba pre nego što su se rastali. Cheryl Cole je tvrdila da on nije bio zainteresovan za grupu, ali da je ipak uzimao procenat njihove zarade, a on joj je uzvratio da bi Nadine Coyle bila podjednako uspešna da se udala za fudbalera.

Izvor: Life Content

5 KOMENTARA

  1. ja vjerujem louisu.. jel je to sve istina cheryl je jedina ostala uspješna samo zato što se u to vrijeme pricato stalno o njenom braku sa coleom i zato što je uzela njegovo prezime a louis je i inace jako dobar lik bar kolko sam ovak skontala i po x factoru tako da nema razloga lagati

  2. Ma meni je žao da su se one raspale, ali mi je nisu djelovale nešto prijateljski. Rijetko gdje možete vidjeti njihove zajedničke slike a da nisu sa nekog javnog događaja, kao kod drugih bendova. I to mi je malo bilo čudno, ali evo zašto… Inače izvorima ne treba vjerovati ali u ovo ne sumnjam..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.