Start Stars Hot News! Bivši menadžer “Girls Aloud”: Devojke su se stalno svađale u bekstejdžu

Bivši menadžer “Girls Aloud”: Devojke su se stalno svađale u bekstejdžu

SHARE

girls aloud

Bivši menadžer grupe Girls Aloud Louis Walsh ispričao je u jednom intervjuu da nije uživao sarađujući sa devojkama iz benda pošto su se samo pravile da se dobro slažu, a u bekstejdžu su se stalno svađale oko toga koja je mršavija.

Sudija X Factora, koji je bio menadžer grupi koja se nedavno raspala, rekao je da su se devojke stalno svađale oko toga koja najbolje izgleda i koja ima najmanje kilograma. “Nisam uživao radeči sa Nadine, Kimberley, Nicolom, Sarah i Cheryl. Nisu se slagale međusobno, a mene su mrzele. Teško sam podnosio njihovo rivalstvo. Nije mi bilo lako da ih pomirim”, ispričao je on za Daily Star i dodao: “U javnosti su se pravile da se lepo slažu, ali ispod toga sve što su želele jeste da budu najmršavije i da izlaze sa najpoznatijim fudbalerima i da se slikaju za novine”, rekao je on.
Walsh je bio menadžer benda na početku njihove karijere 2002. godine, ali je njihovu saradnju obeležilo nekoliko sukoba pre nego što su se rastali. Cheryl Cole je tvrdila da on nije bio zainteresovan za grupu, ali da je ipak uzimao procenat njihove zarade, a on joj je uzvratio da bi Nadine Coyle bila podjednako uspešna da se udala za fudbalera.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR