274
Bivši ljubavnik odustao od tužbe Lady Gage

Bivši ljubavnik odustao od tužbe Lady Gage

274
SHARE

Bivši ljubavnik i producent Lady Gage odbacio je svoju tužbu. Rob Fusari, koji je tvrdio kako je pomogao Gagi u stvaranju karijere, odustao je od 30,5 miliona dolara vredne tužbe protiv slavne pevačice. To je potaknulo i nju da odustane od svoje tužbe protiv njega, koju je digla u aprilu ove godine, tvrdi RadarOnline.

Nije još poznato da li se par uspeo dogovoriti izvan suda. Fusari je ranije tvrdio kako mu pripada 20% prihoda od Gaginih pesama. Navodio je kako je hitove “Paparazzi”, “Beautiful”, “Dirty” i “Rich” napisao zajedno s ekstravagantnom zvezdom. “Posao je uvek ličan. Kada takav lični odnos preraste u romantičnu vezu te se ona počne raspadati, raspada se i posao. Upravo se to dogodilo i ovde”, pisalo je u Fusarijevoj tužbi.

O Fusariju kao Gaginom ljubavniku pisala je i Maureen Callahan u svojoj knjizi s pikantnim detaljima iz života Lady Gage. Knjiga će uskoro biti objavljena, a u njoj Callahan tvrdi da je Gaga s Fusarijem imala aferu dok je on bio veren.

21 KOMENTARA

  1. TAKO JE ANTI JUSTIN FAN.NORMALNO DA JE ODUSTAO OD TUŽBE JER JE ZNAO DA BI BILA U GAGINU KORIST.KRETEN LJUBOMORANI!!!!!!!!!!!!!NAPRED GAGO MESNATA KRALJICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Haha…DEBILU!!! JEL TI IMAŠ NEKI POREMEĆAJ SISTEMA VREDNOSTI?!
    ŠTA NJOJ MOGU DA PUŠE…ONA JE ŽENSKO!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.