Start Stars Hot News! Bivši dečko Anne Hathaway još pati za njom

Bivši dečko Anne Hathaway još pati za njom

SHARE

Anne Hathaway uživa u ljubavi s dečkom Adamom Shulmanom i slobodno vreme provodi s njim. Njihovi prijatelji već su više puta ispričali medijima kako se par toliko voli da je brak neminovan, a sama je Anne izjavila da nikad nije više volela.

Ipak, prošlost je sustiže. Njen bivši dečko Rafaello Follieri, koji boravi u zatvoru, progovorio je o tome kako mu je Anne slomila srce. Njegova najbolja prijateljica Melanie izjavila je za jedan časopis kako je Rafaello još uvek slomljen, tri godine nakon raskida s Hathaway.

“Pričali su o zajedničkoj budućnosti, on se nadao braku i deci s njom. Kad je uhapšen, ona ga je jednostavno otkačila, nikad se više nisu čuli. Jako je povređen, zvao ju je konstantno, bio je šokiran. Nije mogao da veruje da mu je to uradila. Njemu je stvarno bilo stalo do Anne, a ona ga je samo ostavila kada mu je najviše trebala”, izjavila je Melanie.

Follieri je uhapšen 2008. godine zbog prevara, a glumica navodno nije znala ništa o tome. Njegov advokat okrivio je Anne za Follierove prekršaje. Naime, on je želeo da fascinira lepu glumicu pa se bojao da će ga ostaviti ako ne bude dovoljno bogat. Sa celim prekidom Anne se nosila s osmehom na licu, a danas se o svemu šali. Dok Rafaello provodi vreme u zatvoru, Anne proživljava najbolje dane u karijeri pa je trenutno jedna od najtraženijih glumica u Holivudu.

OSTAVI KOMENTAR