Start Stars Hot News! Bitka pop kraljica: Katy Perry nadmašila Lady Gagu na Twitteru

Bitka pop kraljica: Katy Perry nadmašila Lady Gagu na Twitteru

SHARE

katy perry

Katy Perry nastavlja da osvaja pop scenu i da okuplja sve veći broj fanova, te je uspela da nadmaši čak i Lady Gagu po broju pratilaca na Twitteru.

Pevačica hita “Born This Way” polako počinje da se vraća na scenu promovisanjem novog albuma “ARTPOP”, koji će biti objavljen 11. novembra, a juče je objavljeno i da će prvi singl premijerno izvesti na ovogodišnjoj dodeli MTV Video Music nagrada. Ipak, ona će morati dosta da se potrudi kako bi ponovo zavladala pop scenom, pošto joj je njena koleginica Katy Perry oduzela titulu kraljice Twittera. Katy sada ima preko 39,8 miliona pratilaca, dok je Gaga pala na 39,2 miliona, pošto je preko dve godine bila na prvom mestu. Sada je tek treća, s obzirom da Justin Bieber, sa preko 42 miliona, ubedljivo vodi na listi najpopularnijih imena na Twitteru.

Laday Gaga seen out in nyc only wearing a bra and short skirt

Sa druge strane, Gaga je uspela da nadmaši Katy, ali i sve ostale svoje mlade kolege, pošto je proglašena za najbogatiju poznatu ličnost mlađu od 30 godina sa bogatstvom od 80 miliona dolara koje je zaradfila samo tokom protekle godine. Katy je na toj listi tek šesta, sa zaradom od 39 miliona.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR