Start Stars Hot News! “Noć sa Justinom bila je neverovatna”: Devojka tvrdi da je Biebs varao...

“Noć sa Justinom bila je neverovatna”: Devojka tvrdi da je Biebs varao Selenu s njom!

SHARE

Justin Bieber Live In Concert At The Rogers Arena

Ništa novo kod Justina Biebera – upravo se javila još jedna devojka koja tvrdi kako je bila s njim, i to vreme dok je pevač bio dečko Selene Gomez!

Tinejdžerka iz Kalifornije, izvesna Milyn Jensen tvrdi da je bila intimna sa Jusom i to neposredno pre nego što je on raskinuo sa Selenom, krajem decembra prošle godine. Milyn ne skriva svoj identitet želeći time da poruči kako je njena priča istinita, pa je časopisu The Sun rekla kako je Jusa upoznala preko Lil Twista.

“Bilo smo u Mekdonaldsu, ja, Justin, moja prijateljica i Twist”, priča ona. “Justin mi je naručio veliki pomfrit. Naručio je dva dupla čizburgera za sebe. Mora da je bio baš gladan, jer ih je brzo pojeo.” Nakon toga, njih dvoje završili su njegovoj kući u Kalabasasu. “Pričao mi je kako je srušio zid u svojoj spavaćoj sobi da bi ona bila još veća, a onda se ogroman TV pojavio iz plafona, kao da je reč magiji. Njegovo kupatilo veće je od mog stana!”

article-2389246-1B3E46F5000005DC-686_638x622

Dokazući da je zaista bila sa Jusom, ona je nastavila detaljno da opisuje njegovu kuću: “Pokazao mi je jednu sobu u kojoj su bili jastuci, ćebad i velika nargila (koristi se za uživanje marihuani i duvana). To je izgledalo kao odeljenje sa opijumom (još jedan vrsta narkotika).” Ona kaže da ju je nakon toga Justin odveo u obližnji hotel. “Svuda su bile bele ruže. Justin mi je predložio da zajedno odemo u kupatilo. Ponudio mi je piće. Popila sam samo dve čaše pre nego što smo krenuli u akciju. Sve se desilo prirodno. Justin je znao šta radi, kao mnogo stariji momak. Moja noć sa Justinom bila je neverovatna”, kaže ona.

MilynMain

Milyn kaže da joj je posle svega žao, jer je Justin nakon toga raskinuo sa Selenom. “Bila sam šokirana što je Selena raskinula s njim posle ovoga. Mrzim to što sam devojka koja ih je razdvojila.” Kako vama zvuči ova priča? Da li Milyn samo željna pažnje ili je njena priča isuviše detaljna da bi bila izmišljena?

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR