364
“Bilo je magično”: 1D priredili koncert smrtno bolesnoj obožavateljki

“Bilo je magično”: 1D priredili koncert smrtno bolesnoj obožavateljki

364
SHARE

EXCLUSIVE-CANNES: 2013 Nrj Music Awards, Ceremony.

Nije bitno da li ih volite ili ne – Zayn, Niall, Liam, Louis i Harry su momci velikog srca, o čemu svedoči i vrlo potresna priča koja je sad dospela u javnost.

Mladi pevači posetili su svoju obožavateljku Hannah Booth čiji život lekari više ne mogu da spasu i održali su koncert samo za nju. Hannah, koja ima rak kostiju i po prognozama doktora neće dočekati kraj 2013, priznaje da je očekivala samo da se fotka sa svojim omiljenim momcima i bila je jako impresionirana time što su oni svoje obaveze gurnuli u drugi plan i odlučili da joj pevaju. “Mislila sam da će biti samo par minuta sa mnom kako bih se rukovala s njima i slikala”, kaže ova devojka za The Sun. “Ovo je iznad svega o čemu sam mogla i da sanjam. Biti tako blizu njima dok vam pevaju je magično.”

null

Skromni momci o svom dobrom delu do sad nisu progovorili ni reč, jer ne žele da se hvale takvim stvarima. Da se Hannah nije obratila medijima, pitanje je da li bismo za njihov dirljiv potez ikada saznali. Kome teku suze dok čita ovo?

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

31 KOMENTARA

  1. Jeste divno i ja sam njihovom velikki fan . NEmam nista protiv devojke .i zao mi ju je ali da li bi to uradili da je ona iz Srbije ona je verovatno Amerikanka ili Engleskinja ! To je moje misljenje……

  2. To je tako divno, placem.
    A i… jadna ta devojcica.Zato se ja svaki dan pitam zasto li bolesti postoje?

  3. OMG..I posleih nekomrzi…Oni su najsavrseniji,najbolji,najbrizniji…Ukrali su moj zivot i od njega napravili bajku:*** *PLACEM*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.