254
Billy Ray Cyrus: “Hannah Montana” mi je uništila porodicu

Billy Ray Cyrus: “Hannah Montana” mi je uništila porodicu

254
SHARE

Billy Ray Cyrus izjavio je kako je serija “Hannah Montana” uništila njegovu porodicu.

Muzičar je tu seriju okrivio za kraj 17-godišnjeg braka sa suprugom Tish. “Prokleta serija uništila je moju porodicu. Uložio sam sve u tu seriju, dao sve od sebe i sada moram da ispaštam”, izjavio je Billy Ray u intervjuu za GQ. Osim razvoda, smatra da je serija kriva i za ponašanje njegove kćerke Miley. Naime, otkako je postala svetski poznata, mlađana Miley stalno je pod budnim okom medija, a sklona je ekscesnom ponašanju.

Naravno, to je poprilično loša kombinacija. Nedavno je Miley pušila travu, a Billy je izjavio kako je zbog toga jako tužan.

“Bojim se za nju. Previše ljudi je oko nje i zbog toga je u velikoj opasnosti. Znam da ima osamnaest godina, no ja se još uvek osećam kao njen otac i želeo bih da joj pomognem. Barem da je malo zaštitim od opasnosti, prekinem svo ovo ludilo barem na minut. Znam da sve kroz što je prošla jako utiče na nju”, dodao je Cyrus. Inače, trenutno on i njegova kćerka ne komuniciraju.

4 KOMENTARA

  1. NADAM SE DA ĆE SE POMIRITI!!!!!!!!!!TO SU OTAC I ĆERKA!!!!!!!!A MILEY JE REKLA DA SE KAJE ZBOG PUŠENJA TRAVE!!!!!!!!!!!!!MILEY UZ TEBE SAM I ZNAM DA ĆEŠ ODLUČITI ISPRAVNO.

  2. ne znam zato ne razgovara sa ocem ali mislim da ne treba da ne ragovara sa ocem ipak otac joj je omogucio slavu i popularnost…….mada nema vze MILEY je najbolja…!!!! :DDD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.