Start Stars Hot News! Billy Ray Cyrus brani svoju kćerku: To je i dalje moja Miley!

Billy Ray Cyrus brani svoju kćerku: To je i dalje moja Miley!

SHARE

cu

Miley Cyrus šokirala je mnoge svojim izazovnim ponašanjem u poslednjih nekoliko nedelja, ali njen otac Billy Ray ne vidi u čemu je problem, te je rekao da smatra da ona jednostavno “ponovo stvara svoj zvuk”.

Slavni muzičar gostovao je u jednoj televizijskoj emisiji, a voditelj je odmah iskoristio priliku da ga pita šta on misli o kontroverznnom nastupu njegove kćerke na MTV VMA, kao i novom spotu u kojem se pojavljuje potpuno naga.
“To je jednostavno Miley. Ona je umetnica. Ona je stvarna. Mislim da je tokom prethodnih nekoliko godina Miley ponovo stvorila svoj zvuk. Evoluirala je kao muzičar. Iako je sada svi nazivaju kontroverznom, to je i dalje moja Miley”, kaže Billy Ray, te dodaje da mu nije bilo lako da gleda kako se njegova kćerka razvija iz Disney princeze u pop zvezdu: “Čudno je kada mala devojčica izraste u mladu damu. Ja sam njen otac. Potičem iz one škole kantautora da sve počinje od pesme. Miley je dovoljno pametna da zna kako da pobegne iz senke Hannah Montane, i da to znači neke ekstremno drastične promene, a kada pređete taj nivo, to stvara strast, a strast je ili ljubav ili mržnja. Ali nema sredine”, rekao je on.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR