218
Beyonce: Bila sam devica dok nisam upoznala Jay-Zija

Beyonce: Bila sam devica dok nisam upoznala Jay-Zija

218
SHARE

Pevačica Beyonce, koja je od 2008. godine u braku s reperom Jay-Zijem, kaže kako je nevinost izgubila tek kad je njega upoznala.

Iako je njena karijera počela puno ranije, a odmah je proglašavana jednom od seksipilnijih žena na svetu, Beyonce kaže da se nije viđala ni s kim od 17. godine sve dok nije upoznala producenta.

“Ljudi bi se začudili kad bi im rekla koliki nedostatak iskustva imam. Kad sam imala 12, 13 godina prohodala sam s prvim dečkom i bili smo zajedno do 17. godine. Nikad nismo otišli toliko daleko da probamo seks. Nevinost sam izgubila tek kad sam upoznala supruga”, izjavila je.

11 KOMENTARA

 1. Kraljica!
  Ma da ovo je sigurno slagala! Al I Will Always Love You Beyonce!
  P.S. Svi fanovi kazu da laze i 100% je ovo slagala al ajd :)

 2. zasto je tako tesko poverovati u ovo? a da, jer su 99% devojaka sad kurve pa kad vidimo nekog normalnog, tesko da poverujemo xD

 3. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1♥♥♥Torresica ♥ Alisu,Tamaru,Mallu,Smoki Girls,Pametnu,Tamaru,Megan i naravno Nanda,Olallu,Noru i Lea♥♥♥

  Ja joj verujem.Ne zato sto je ruzna,ili je niko nece,ne daj Boze.Naprotiv!Mislim da je prelepa i da je potpuno normalno to sto je rekla…Recimo,ja to necu raditi pre punoletstva,glupo mi je :)

 4. Najbolje je naravno.
  Al pazite ovo..
  Imala je momka kad je imala 13 kao do 17 godine..I nista nije dalje islo…
  Pa je bila u vezi sa Markusom Hjustonom,pa onda zvanicno sa Jay-z-ijom..
  Najbolje da nije spavala sa nekim prije Jay-a..
  Al uvijek cu je voljeti!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.