177
Bila na ivici: Kelly Osbourne otkriva da je sebi umalo oduzela život

Bila na ivici: Kelly Osbourne otkriva da je sebi umalo oduzela život

177
SHARE

Kelly Osbourne kaže da je zbog pića i droga njen život bio potpuno van kontrole pa je to dovelo na ivicu samoubistva.

null

Govoreći u intervjuu za Fabulous magazin, Kelly je priznala kako je zbog burnog života imala ozbiljne probleme, a jednom se probudila pomislivši kako bi najbolje bilo da je mrtva. “Želela sam da se ubijem. Imala sam period gde sam se zaista loše ponašala, bila sam užasna, neverovatno nesrećna i u totalnom haosu”, rekla je.

null

Ipak, nakon što je otišla na lečenje, stvari su se popravile. “Napustila sam London i otišla kući u LA. Otišla sam na lečenje, na terapiju i konačno sam odrasla. Kelly je u međuvremenu vratila svoju karijeru a sad je i u srećnoj vezi sa Matthewom Mosshartom. “Mislim da ranije nisam ni znala šta je ljubav”, kaže Kelly.

FOTO: SIPA

6 KOMENTARA

  1. Isuse imateli vi srca uopste? Ili? , ISSF bas krasno od tebe sto zelis drugima smrt, Sonja nasla nekome kometnirati kosu na članku koji nema veze s njenim izgledom, prestanite osuđivati druge, smirite strasti malo, odrastite krijete se iza tih laznih imena i samo pljujete, da vam se tako neka zvezda pojavi ispred vas nebi smjeli ni da ju pogledale a ovako pljujete.. btw. #staystrong Kelly <3 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.