Start Stars Hot News! BIGBANG slede trag Michaela Jacksona

BIGBANG slede trag Michaela Jacksona

SHARE

Sjajni korejski bend održao je konferenciju za novinare povodom početka njihove “Alive” turneje, na kojoj će sarađivati sa nekadašnjom koreografkinjom Michaela Jacksona.

Šta u stvari znači “ALIVE” kao tema koncerta?

TOP objašnjava: “Ovogodišnji koncerti imaju vrlo jaku priču. Negde daleko u svemiru postoji svet okovan ledom. Članovi benda bude se i oslobođaju leda. Zbog toga smo i “ALIVE” odabrali kao temu”.

G-Dragon dodaje: “U prošlosti, bili smo bliski s publikom i super smo se zabavljali. Ovog puta, priča je pažljivo promišljena. Činiće se kao da gledate mjuzikl”.

[youtube 1qnV55LUFVM]

Sledeće novinarsko pitanje bilo je o saradnji s Laurieann Gibson, koja je radila sa zvezdama kao što su Michael i Janet Jackson, ali i Beyonce.

TOP objašnjava: “Kad smo videli Laurie Ann Gibson i njene zaposlene kako rade, shvatili smo da mnogo toga možemo da naučimo od njih. Gledali smo ih kako vežbaju za koncerte pa sam pomislio da to moramo da usvojimo kad budemo nastupali u inostranstvu.” Laurie je oduševljena bendom i predviđa im odličnu karijeru: “Svet još nije svestan BIGBANGa tako da sam jako uzbuđena što radim s njima. Impresionirana sam koliko se ne žale kad stvari postanu jako naporne.” Ona ističe kako nema nameru da menja njihovu muziku ili tekstove pesama.

Na kraju, bend je objasnio i zašto promoviše svih šest pesama s novog albuma

TOP objašnjava: “Prikazaćemo jednu ili dve nove pesme svake nedelje” a G-Dragon dodaje: “Mislimo da će se to svideti fanovima zato što je svaka pesma drugačija. Pripremili smo drugačije koncepte za svaku pesmu”.

[youtube 2GRP1rkE4O0]

A koja je omiljena pesma  članova benda?

Taeyang: “Lično, biram ‘Bad Boy’. Ona ima najviše hip-hop elemenata”.

Seungri: “Biram ‘Fantastic Baby’. Mislim da je to prava BIGBANG pesma. Tu je spoj jakog ritma i melodije koji će mnogi ljudi voleti”.

G-Dragon je odabao “Blue” i objasnio: “pesma se sjajno slaže s ovim godišnjim dobom. Blue je prepun emotivnih stihova za kojima svi čeznu”.

 

OSTAVI KOMENTAR